972 21 29 05 info@jaumeservosa.cat

PRESENTACIÓ I ANTECEDENTS 

L’empresa, d’origen familiar, està dedicada a la construcció en general.

 

El 1953 vam iniciar la nostra activitat, quan Josep Servosa Ventajà, després d’una llarga experiència en la construcció en altres firmes del sector, funda la seva pròpia empresa.

Va centrar l’activitat bàsicament a la ciutat de Girona, i va tenir ben aviat clients fidels, bona part dels quals avui en dia continuen demanant els nostres serveis.

Cap a l’any 1972, a causa d’una malaltia, en Josep es veu obligat a deixar l’activitat en mans del seu fill Jaume.

El 1977, quan Josep Servosa deixa l’activitat definitivament, l’empresa passa a denominar-se JAUME SERVOSA OLIVERAS, que treballa com a empresari individual. Continua l’activitat seguint la línia engegada pel seu pare i ampliant-la.

L’any 1989, la firma fa un nou gir amb la creació de JAUME SERVOSA OLIVERAS S.L. i el repartiment d’accions a la família.

Per ampliar l’activitat i assumir obres de més importància, l’empresa incorpora nous clients en diferents administracions públiques, fet que suposa aconseguir qualificacions estatals i iniciar una nova tipologia de feina.

L’any 1998 es canvia de seu social. L’administració passa al carrer Albereda 3 i 5 baixos, i allà ens trobareu per atendre-us personalment.

Durant tots aquest anys i fins avui hem complert els objectius que ens hem fixat. Hem ampliat la clientela, i tant donem servei a particulars com a diferents administracions, sempre prioritzant la relació i fidelització amb el client.

El nostre àmbit de treball –per bé que no exclusivament– se centra sobretot en el Barri Vell de Girona, en el qual tenim una contrastada experiència.

D’aquesta manera, la nostra cartera de clients ha anat creixent, hem abordat diverses tipologies d’obres en el treball del dia a dia i encarem nous objectius, amb la mirada posada en el compliment del nostre 70 aniversari i els següents.

Empresa Jaume Servosa
Abrir chat
Vols contactar amb nosaltres?
Whatsapp Jaume Servosa
Hola, en què podem ajudar-te?